تشدید نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و مراکز بین‌راهی شهرستان سروآباد در آستانه ورود زائران اربعین حسینی

1404/05/07
تعداد بازدید :42

در آستانه ورود زائران اربعین حسینی و با هدف تأمین سلامت عمومی، نظارت‌ها و بازرسی‌های بهداشتی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، رستوران‌ها و مراکز بین‌راهی در شهرستان سروآباد تشدید شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروآباد، اکیپ‌های بازرسی بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان با حضور در سطح شهر و مسیرهای بین‌راهی، ضمن انجام بازرسی‌های میدانی از مراکز غذایی، اقدام به آموزش نکات ضروری بهداشتی به متصدیان و کارکنان این اماکن نمودند.

جلیل آدابی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروآباد، با تأکید بر اهمیت سلامت زائران، تشدید این بازرسی‌ها را در راستای تأمین امنیت غذایی و پیشگیری از بروز بیماری‌های منتقله از طریق مواد غذایی عنوان کرد و گفت: «نظارت دقیق و مستمر در این ایام در اولویت کاری حوزه بهداشت شهرستان قرار گرفته است.»

وی همچنین هشدار داد: «در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، برخورد قانونی و قضایی لازم با متخلفان صورت خواهد گرفت.»

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروآباد در پایان از شهروندان، زائران و گردشگران خواست در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ مراتب را گزارش دهند تا در کوتاه‌ترین زمان، رسیدگی و اقدام لازم انجام شود.

https://eitaa.com/SalamatSarvabad_2023

سامانه های دانشگاه