در راستای نظارت بر نحوه تولید آرد و اطمینان از رعایت استانداردهای بهداشتی، جلیل آدابی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروآباد، به همراه مهندس محمدکریم حسینی رئیس مرکز بهداشت، رحیمی مسئول واحد مواد غذایی و بهداشتی مرکز بهداشت شهرستان و احمدیزاد رئیس اداره استاندارد شهرستان، از واحد تولیدی آرد ستاره مریوان بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروآباد این بازدید به منظور بررسی فرآیند تولید آرد و اطمینان از رعایت استانداردهای بهداشتی و ایمنی انجام شد. جلیل آدابی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروآباد در این بازدید بر اهمیت نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی تأکید کرد و گفت: «تولید آرد با کیفیت و بهداشتی یکی از ارکان مهم سلامت جامعه است و ما به عنوان مسئولین بهداشت و درمان موظف هستیم تا از کیفیت محصولات غذایی اطمینان حاصل کنیم.»
مهندس حسینی رییس مرکز بهداشت شهرستان سروآباد نیز در این بازدید به بررسی شرایط بهداشتی و ایمنی در واحد تولیدی پرداخت و خاطرنشان کرد: «رعایت استانداردها در تولید آرد نه تنها به سلامت مصرفکنندگان کمک میکند، بلکه به ارتقاء کیفیت محصولات تولیدی نیز منجر میشود.»
این بازدید به عنوان بخشی از برنامههای نظارتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروآباد و مرکز بهداشت در جهت ارتقاء کیفیت محصولات غذایی و حفظ سلامت جامعه انجام شد.
بازدید مستمر از واحدهای تولیدی، نشاندهنده تعهد مسئولین به حفظ سلامت عمومی و ارتقاء کیفیت محصولات غذایی در شهرستان سروآباد است. این اقدامات میتواند به افزایش اعتماد مصرفکنندگان و بهبود سلامت جامعه کمک کند.
https://eitaa.com/SalamatSarvabad_2023/471
افراد آنلاین | 0 |
بازدید صفحه جاری | 0 |
تاریخ بروز رسانی | 1404/06/18 |
بازدید امروز | 6 |
بازدید دیروز | 298 |
بازدید کل | 52110 |